Over ons

BT taxaties is vanuit Van Groenigen Makelaardij te Hoofddorp opgericht door Bart Beukers en Arlette Tullenaar. Beide hebben jarenlange ervaring in de taxatie wereld. Ons werkgebied is een straal van 20 kilometer rondom Hoofddorp. Alleen  Amsterdam valt hier buiten aangezien hier afwijkende regels gelden.

Onze taxateurs zijn aangesloten bij NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), Vastgoedcert, NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut).

Arlette is gespecialiseerd in taxaties van woningen. Bart is gespecialiseerd in zowel taxaties van woningen als bedrijfsmatig vastgoed.

Zowel Bart als Arlette zorgen ervoor dat het taxatierapport na opname van de woning snel door de opdrachtgever ontvangen kan worden.
Voor bedrijfsmatig vastgoed bespreekt Bart van tevoren wat het doel is van de opdracht en aan de hand daarvan bespreekt hij het tijdspad en maakt een offerte op maat. 

Arlette Tullenaar

Arlette is sinds 2008 werkzaam in de makelaardij en is in 2019 beëdigd als makelaar/taxateur. Zij heeft dan ook al jarenlange ervaring in de vastgoedwereld. Arlette is gespecialiseerd in het taxeren van woningen.

Bart Beukers

Bart is makelaar/taxateur vanaf 1993. Hij heeft twee specialisaties. Wonen en bedrijfsmatig vastgoed. Met name voor taxaties van bedrijfsmatig vastgoed is Bart één van de weinige taxateurs in de omgeving die een taxatierapport kan opmaken.